Сенцов розповів, чим його "спокушала" російська влада в ув'язненні
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенцов розповів, чим його "спокушала" російська влада в ув'язненні

Сенцов розповів, чим його "спокушала" російська влада в ув'язненні

Визволений українець Олег Сенцов розповів, як у Росії йому пропонували облегшити строк в обмін на інформацію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, силовики-окупанти запропонували його скоротити строк ув'язнення з 20 років до 7 за показання проти активістів Майдану чи відомих людей, що причетні до нової влади в Україні у 2014 році.

"Приходить слідчий і каже мені: "На тебе є свідчення, ти в будь-якому разі сядеш, але можеш полегшити свою участь – дати показання на когось в Києві. От є Кличко…когось іще знаєш, хто був на Майдані, давай на будь-кого… хочеш на Кличко, хочеш на когось іншого, будь-яке прізвище нам підходить", - розповів Сенцов.

Він додав, що відмовився від запропонованих умов. Оголошення вироку про 20 років ув'язнення не стало для нього несподіванкою.

Нагадаємо, Сенцова звільнили з ув'язнення в РФ 7 вересня. Він повернувся до України спеціальним бортом разом з іншими 34 бранцями, зокрема - полоненими моряками.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сенцов розповів, що йому доводилося заради втіхи доводилося дивитися російське телебачення, сповнене пропагандою. Йдеться про так звані телепередачі не безвісного Дмитра Кісельова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?