Збочене трошки задоволення: Сенцов зізнався, що робив у вихідні
Категорія
Україна
Дата публікації

Збочене трошки задоволення: Сенцов зізнався, що робив у вихідні

Збочене трошки задоволення: Сенцов зізнався, що робив у вихідні
Джерело:  online.ua

Звільнені з російського полону українські політв'язні Олег Сенцов і Олександр Кольченко заявили, що ніколи не боялися піддатися пропаганді Кремля. Про це вони розповіли під час пресконференції, передає ONLINE.UA.

За словами колишніх полонених, вони мали уявлення про реальні події завдяки листам, які до них доходили. Російське ж телебачення сприймали адекватно, розуміючи, що вірити йому неможливо.

"Коли дивився телебачення було і смішно (що вони говорять), і сумно, тому що є люди, які дивляться телевізор з серйозними обличчями, сприймають це дуже близько до серця", - сказав Кольченко.

Після цього Сенцов розповів, як проводив свої вихідні.

 "У вихідні дивився Кисельова. Не пропускаючи. Зрозумійте, розваг у в'язниці мало: цирку немає, театру немає. А тут все (одразу). Все дуже весело. Зрозуміло, що вірити не можна жодному його слову. Ким же треба бути, щоб в це вірити?! А так дивитися на нього звичайно весело. Збочене трошки задоволення", - каже режисер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?