Сергій Бабкін назвав головну причину зрад своїй дружині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сергій Бабкін назвав головну причину зрад своїй дружині

Сергій Бабкін назвав головну причину зрад своїй дружині
Джерело:  online.ua

Нещодавно дружина співака Сергія Бабкіна, Сніжана, неочікувано для всіх зізналася, що протягом трьох років шлюбу коханий зрадив їй зі ста жінками. Сніжана вирішила пробачити артисту, оскільки не могла без нього жити. За словами пари, цей важкий період лише зміцнив їхній союз.Сам музикант також вирішив прокоментувати цю ситауціяю й нарешті пояснити, чому зраджува своїй дружині. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням  "Обозреватель".

Сергій Бабкін зізнається, що був невірним до шлюбу зі Сніжаною і продовжував зраджувати навіть після вінчання і весілля. Віе стверджує, що головна причина зрад своїй дружині - звичка.

"Це було моєю звичкою. Я так жив до. І потім погнав по інерції, тому що міняти звичку – це здавалося страшно. Щоб змінити звичне життя, треба мати величезну сміливість, а в цьому мені допомогла Сніжана",– розповідає артист.

Після відвертого зізнання про зради зі ста жінками пара вирішила старанно працювати над своїми стосунками. Вони змінили свої погляди, переконання, звички. За словами Сергія Бабкіна, саме Сніжана вказала йому правильний шлях.

"Вона – мій ангел, мій маяк! Я кардинально змінив своє життя, і це мій безцінний досвід. Тепер я маю право говорити про це", – зазначає співак.

Сергій та Сніжана не приховують історію своїх стосунків від фанатів та журналістів. Однак після зізнання на пару звалився шквал критики в мережі. Сніжана просто порадила хейтерам слідкувати за своїм життям, а не чужим. А от Сергій Бабкін стверджує, що йому байдуже, як до правди поставилася публіка. Головне для нього – чесність і відкритість зі своїм глядачем.

"Найголовніше, що цією правдою ми дали зрозуміти людям, що будь-які труднощі – це зростання. Будь-який біль можна трансформувати й забрати з нього енергію для свого зростання й розвитку", – заявив співак.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка: усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?