Сергій Ребров висловився з приводу можливості очолити національну сбірну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Сергій Ребров висловився з приводу можливості очолити національну сбірну

Сергій Ребров висловився з приводу можливості очолити національну сбірну
Джерело:  online.ua

За словами провідного українського футболіста, а нині головного тренера еміратського клубу "Аль-Айн" Сергія Реброва, він завждий радий працювати у штабі національної сбірної.

Джерело: YouTube-канал  "Бомбардир".

Ребров міг очолити збірну України з футболу

Ребров спростував чутки, що намагався домовитись про зайняття посади головного тренеру.

Я завжди з радістю буду працювати в нашій збірній. Це моя країна, мій обов'язок, це престижно. Але я ніколи нікого не підсиджував, не чекав, поки хтось піде. Я вважаю, що тренер взагалі завжди повинен бути в тонусі - він не повинен простоювати і сидіти в очікуванні якоїсь захмарної пропозиції, - зазначив він.

За його словами, після того, як з ним розірвали контракт представники "Ференцвароша" йому поступило одразу кілька пропозицій, але клуб "Аль-Айн" вия https://novyny.online.ua/harkivskiy-metalist-tsikavitsya-shche-odnim-inozemtsem-dlya-pidpisannya-kontraktu_n838377/ вився найбільш наполегливим.

Вони чекали на мене, сказали, що будуть чекати до кінця, тому що ситуація з "Ференцварошем" розвивалася досить довго. І врешті-решт я прийняв пропозицію, тому що бачив перспективу в цій команді. Мені тут сподобалося, я отримую задоволення від роботи, - розповів Ребров.

Він підтвердив, що йому поступали пропозиції від тренерського штабу національної сбірної.

Потім на мене виходили зі збірної України. Я сказав, що у мене є контракт. Сказав, що я готовий працювати зі збірною, але ви спершу вирішить ситуацію з клубом, і тоді я готовий, питань немає. Але було непросто вирішити цю ситуацію. Ще раз кажу - я нікого не підсиджую, дуже поважаю роботу кожного тренера. Я не уявляю, як складно зараз працювати Олександру Петракову в збірній, і так само складно було працювати Андрію Шевченку. Це відповідальність і тиск з боку всієї країни. Я був готовий до цієї роботи, але в цей час у мене була своя робота. Якби переговори виявилися успішними - я б із задоволенням працював зі збірною України, - пояснив Ребров.

Він підкреслив, що у арабському клубі його ні за що не відпустять.

Так. Вони довго на мене чекали, до останнього не призначали тренера. Мене самого підкуповувало ставлення клубу. Переговори були не між мною і клубом, я сказав свою позицію, - зазначив Ребров.

Але, за словами тренера, у майбутньому він може погодитись на роботу у штабі національної сбірної.

Якщо буде запрошення в збірну - звичайно, я розгляну, якщо я буду без команди. Але зараз я працюю тут. Що буде далі - ніхто не знає, підкреслив Ребров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?