Шевченко розповів про підготовку Дженоа до матчу з одним з лідерів чемпіонату Італії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про підготовку Дженоа до матчу з одним з лідерів чемпіонату Італії

Шевченко розповів про підготовку Дженоа до матчу з одним з лідерів чемпіонату Італії
Джерело:  online.ua

За словами Андрія Шевченка, у його підопічні з Дженоа почнуть гру проти Аталанти з правильним настроєм. 

Джерело: Сalciomercato

Успіхи Шевченка на посаді тренера Дженоа

За словами Шевченка, його команда намагається здобути перемогу у кожній грі.

Ми повинні викладатися на повну, і лише тоді ми зможемо побудувати своє майбутнє. Ситуація в таблиці не така погана. Після перерви почнеться другий раунд, і ми повинні бути готові. Але ми повинні постаратися закінчити рік, зробивши все можливе в майбутньому матчі, - підкреслив український тренер.

Шевченко визнав, що поразки, безумовно, залишають по собі розчарування, але необхідно рухатись далі і орієнтуватись на результат.

Навіть якщо ми граємо проти сильніших суперників, ми повинні постаратися викластися на всі сто відсотків. Наш бій - залишитися в Серії А. Це наша Ліга чемпіонів. Ми повинні добре діяти проти наших прямих конкурентів. На сильних суперників потрібно впливати психологічно і індивідуально - нам не вистачає агресії, особливо в єдиноборствах, - зазначив Шевченко.

Наразі Дженоа з 10 очками займає 18 позицію у чемпіонаті Італії, тоді як Аталанта знаходиться на 4 місці, маючи 37 балів.

 Дженоа під керівництвом Шевченка не здобув поки що жодної перемоги у чемпіонаті, отримавши 5 поразок і здобувши одну нічию.

Всесвітньо відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко прокоментував чергову поразку своєї команди Дженоа, яку та зазнала від Лаціо.

Окрім того, він назвав головну помилку своїх підопічних, яка заважає їм упевнено йти до перемоги.

Варто звернути увагу на те, що поразка від Лаціо стала вже п’ятою для "грифонів" під керівництвом українця. За словами самого наставника команди, наразі він бачить лише один позитивний момент у грі з "орлами".

На переконання тренера, головна фатальна помилка його підопічних це те, що вони розсипаються та губляться відразу після першої помилки у матчі.
За словами Шевченка, щоб ліквідувати цю проблему потрібно багато часу. Однак Шевченко дивиться у майбутнє з оптимізмом. Українець плекає надію, що після складного початку на його підопічних чекатимуть хороші часи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?