Серіал Бріджертони повернеться на Netflix із другим сезоном
Категорія
Культура
Дата публікації

Серіал Бріджертони повернеться на Netflix із другим сезоном

Серіал Бріджертони повернеться на Netflix із другим сезоном
Джерело:  online.ua

Серіал “Бріджертони” продовжили на другий сезон. Таке рішення ухвалили у компанії Netflix на тлі його надзвичайного успіху — шоу увійшло до низки найуспішніших проєктів останнього року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений тизер наступного сезону.

Тизер зкомпанували з ефектних кадрів першого сезону, адже продакшн нового ще не стартував.
Підтвердження щодо продовження з’явилося також на офіційному сайті Netflix. Оголошення стилізували під старовинну листівку а-ля XIX сторіччя.

“Всі гудуть від останніх чуток, і тому для мене велика честь повідомити вам: "Бріджертони" офіційно продовжено на 2 сезон. Сподіваюся, ви зберегли пляшку ратафії з цієї чудової нагоди”, - говориться у цьому анонсі.

Також компанія уточнила, що виробництво другого сезону почнеться вже навесні. У центрі нових серій буде віконт Ентоні Бріджертон, до цього акцент тримався на герцогах.

Нагадаємо, реліз “Бріджертонів” відбувся на стрімінговому сервісі Netflix 25 грудня, він майже миттєво став одним з найгучніших за останній рік. Автори серіалу поєднали історії письменниці Джейн Остін зі стилем “Пліткарки”.

Відомо, що оригінальний склад акторів з’явиться на екрані в цілому, це:

  • Реге Пейдж – герцог Гастінгс;

  • Фібі Дайневор – Дафна Бріджертон;

  • Нікола Кохлен – Пенелопа Фетерінгтон;

  • Джонатан Бейлі – віконт Ентоні Бріджертон;

  • Клаудія Джессі – Елоїза Бріджертон;

  • Люк Ньютон – Колін Бріджертон;

  • Рубі Баркер – Марина Томпсон;

  • Анджо Андох – леді Данбері.

Як повідомляв ONLINE.UA, найбільша база даних про кіно IMDb підбила підсумки 2020 року і склала ТОП-10, в який включила найкращі серіали року, що минає. Рейтинг складений з урахуванням даних про перегляд фільмів користувачами мережі, які свідчать про популярність телевізійних проєктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?