Серіал "Секс і місто" нарешті повертається — опублікований перший тизер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Серіал "Секс і місто" нарешті повертається — опублікований перший тизер

Серіал "Секс і місто" нарешті повертається — опублікований перший тизер
Джерело:  online.ua

У Голлівуді нарешті стартувала робота над новими епізодами популярного серіалу "Секс і місто" (Sex and the City). Окрім того, в мережі вже навіть оприлюднили перший тизер, який активно обговорюють віддані фанати телесеріалу. Неважко здогадатися, що актори "Секс і місто" поки не поспішають розсекречувати деталі сюжету нових епізодів, однак в Інстаграмі акторок серіалу з'явився перший тизер. У такий спосіб голлівудські зірки Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс офіційно підтвердили, що долучились до довгоочікуваного проєкту HBO, передає ONLINE.UA.

У відео можна побачити ефектні кадри, які зняли у Нью-Йорку. Також у кількасекундному ролику автори проєкту розсекречують і назву нового серіалу – And Just Like That… Початок зйомок уже запланували на весну 2021 року. Новий сезон "Секс і місто" складатиметься з 10 серій.

На цю новину уже відреагували віддані фанати популярного телесеріалу.

"Я зрозуміла, що 2021 рік буде класним, коли прочитала цю новину; дівчата, з поверненням!; заради цього варто було прожити 2020 рік; Ого! Не очікувала! Навіть не віриться! Я щаслива; шкода, що ще так довго потрібно буде чекати; все найкраще повертається у наше життя; найкраща новина за останній місяця; ностальгія...", – коментують новину в соціальних мережах.

Варто нагадати, що серіал "Секс і місто" став дуже популярним у 2000-их роках. Він розповідає про життя 4 американок, які під час дружніх зустрічей ділились одна з одною деталями свого особистого життя. Головною героїнею є Керрі Бредшоу, яку зіграла голлівудська красуня Сара Джессіка Паркер. Вона – успішна журналістка, яка веде свою колонку у журналі та в перерві між богемними вечірками і походами в ресторанах шукає ідеального чоловіка. Акторка уже підтвердила, що її можна буде побачити у нових епізодах. Однак на появу Саманти у виконанні Кім Кетролл глядачам не варто очікувати через публічний конфлікт із Сарою Джессікою Паркер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що керівництво компанії Warner Bros. заявило, що супергеройська стрічка "Диво-жінка" матиме продовження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?