Сестра подруги Лещенка "пояснила" свою любов до Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Сестра подруги Лещенка "пояснила" свою любов до Росії

Сестра подруги Лещенка "пояснила" свою любов до Росії
Джерело:  ТСН

Сестра нареченої нардепа Сергія Лещенка Олеся Щекотихина, яка раніше викликала скандал через симпатії до бойовиків так званої ДНР і президента Росії Володимира Путіна

, пояснила свою позицію.


Це вона зробила в ході телефонної розмови з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


Щекотихина пояснила, що репости скандальних записів про повагу до президента РФ були зроблені до початку українсько-російського конфлікту.


"Це не 2015-м і 2016-м роком репости зроблені. Докопалися до 2012 року, до 2014 року, коли не було ні Лещенка, ні війни, ні розборок між Україною і Росією. У мене досить фотографій і з українським вінком, і з вишивкою, яка мені подобається. Але ж це нікому не цікаво. Цікаво там, де репост з Путіним. А там Путін тільки на картинці, а по тексту там новини Донбасу, коли там бомбили, я більше ніяк не могла дізнатися. До Криму я приїхала з Донецька. Я трьох дітей там народила, звичайно мене хвилювало, що там відбувається. І в Криму я могла подивитися новини тільки завдяки цьому паблік "росіяни онлайн". І вже два роки я на цю сторінку не ходила. Якби я в цьому році там зайшла і зробила репост, тоді мене дійсно можна було назвати зрадницею або якось ще", - розповіла дівчина.



Читайте також

:

Скандальна подруга нардепа

розохотила соцмережі новою заявою


За її словами, зараз вона має супутникове телебачення, дивиться і російські, і українські канали, і більше не читає новини сепаратистських угруповань. Щекотихина додала, що живе в Україні, але має і друзів на Донбасі, які дотримуються сепаратистських поглядів. "Мені дзвонили друзі, затяті ДНРівці, їм в соцмережах пишуть, розпитують, чи знають мене. Вони шоковані. Я їм сказала - ні з ким не спілкуйтеся, бо будуть розпитувати про Лещенка, про Настю, про всіх інших", - сказала вона.


"Мій рідний батько живе в Луганську, моє рідне місто - Донецьк, мама і сестра живуть в Києві, а мій чоловік є корінним кримчанином. Мені на кордоні, коли їжджу, кажуть - ви зібрали всі стратегічні міста. Моя особиста думка - я за мир в усьому світі. І мені плювати - Росією це назвіть або Україною, мені фіолетово, мені головне - щоб всі жили в мирі і дружбі", - підкреслила Щекотихина.


Вона розповіла, що комфортно живе в Криму в купленому в 2000-му році будинку з трьома дітьми, переїжджати не збирається, і, хоч при українській владі їй жилося краще, під "владою" окупантів краще ремонтують школи і дороги.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

наречена Лещенка Анастасія Топольська називала українців "жалюгідними легкодухими ушльопками" за реакцію на катастрофу російського Ту-154 над Чорним морем

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?