Севілья проти Інтера - де дивитися яскравий фінал Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Севілья проти Інтера - де дивитися яскравий фінал Ліги Європи

Севілья проти Інтера - де дивитися яскравий фінал Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Ввечері у п'ятницю, 21 серпня, відбудеться фінальний матч Ліги Європи. Зустрінуться на полі міланський клуб "Інтер" та іспанська "Севілья". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

За даними організаторів, двобій прийматиме стадіон німецького міста Кельн. Арбітруватиме шотландський фахівець Данні Маккелі.

Транслюватиме фінальний матч турніру український телеканал "Футбол 1". Він починається о 22:00.

Нагадаємо, попереднім матчем "Інтера" стала боротьба проти українського "Шахтаря". Він завершився повним розгромом донеччан — з рахунком 5:0. Це закрило для українського клубу виступ в Лізі Європи, куди той потрапив, не витримавши конкуренції в Лізі чемпіонів.

"Севілья" в минулому 5 разів здобувала перемогу в Лізі Європи, зокрема й коли чемпіонат ще називали Кубком УЄФА. Востаннє іспанська команда стала чемпіоном 2016 року, обігравши у фіналі "Ліверпуль". Жоден фінал іспанці не програвали.

В історії "Інтера" володіння 3-ма Кубками УЄФА — всі перемоги клуб здобув упродовж 1990-х років. Загалом італійці виривалися до фінальної стадії 4 рази, однак один з матчів завершився поразкою.

Нагадаємо, тим часом у Лізі чемпіонів визначилася фінальна пара. "Баварія" вийде на поле проти ПСЖ вже 23 серпня. До того мюнхенська й паризька команди яскраво здолали суперників у боротьбі за вихід до фіналу. Німці перемогли "Ліон", а французи розтрощили РБ Лейпциг.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво УЄФА провело масштабну відеоконференцію, учасниками якої стали 55 генсекретарів асоціацій. Однією з тем зустрічі стало поступове повернення вболівальників на матчі. Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?