Шахтар дивуватиме фанатів новою стратегією після перезавантаження
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар дивуватиме фанатів новою стратегією після перезавантаження

Шахтар дивуватиме фанатів новою стратегією після перезавантаження
Джерело:  online.ua

Керівництво футбольного клубу "Шахтар" оголосило про плани серйозного перезавантаження у команді. Генеральний директор Сергій Палкін анонсував, що тренеру приділятимуть значно більше уваги молодим футболістам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт клубу.

На думку Палкіна, у разі пришвидшеного допуску "молоді" до головної команди ті будуть відповідно адаптуватися. Це врешті решт принесе користь у майбутньому.

Гендиректор пояснив, майбутнє "Шахтаря" він бачить у Тете, Фернандо, Маркосі Антоніо, Коваленко та Корнієнко. Вони отримають досвід і віддячать клубу рівнем своєї гри.

Особливо Палкін відзначив здібності й рівень підготовки півзахисника Корнієнка, той повністю виправдовує очікування. У майбутньому його "шахтарська" кар'єра може сягнути значних позицій.

Водночас тренерський штаб спостерігає за розвитком Богдана В'юнника, незабаром головний тренер Луїш Каштру планує запросити його грати за основний склад.

Напередодні, "гірники" вийшли на поле проти "Олімпіка" у матчі Української Прем'єр-ліги. Донецька команда здолала опонентів з рахунком 2:0.

Наразі в УПЛ "Шахтар" обіймає 3-тю сходинку, з початку нового сезону команда здобула лише дві перемоги та дві нічиї. Традиційний опонент донеччан "Динамо" знаходиться на першому місці, також між ними стоїть полтавська "Ворскла".

Як повідомляв ONLINE.UA, в вечері у вівторок, 29 вересня, український футбольний клуб "Динамо" вийшов на поле проти бельгійського "Гента". Матч-відповідь за вихід у груповий етап завершився з розгромним для бельгійців рахунком — 3:0 на користь українців. "Динамо" таким чином уперше за 4 роки вийшло до згаданої стадії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?