"Шахтар" і "Динамо" націлилися на п'ятьох футболістів "Дніпра"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" і "Динамо" націлилися на п'ятьох футболістів "Дніпра"

"Шахтар" і "Динамо" націлилися на п'ятьох футболістів "Дніпра"
Джерело:  online.ua

Лідери українського футболу - київське "Динамо" і донецький "Шахтар" - збираються влітку посилитися футболістами дніпропетровського "Дніпра".
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дніпропетровські ЗМІ, кияни мають намір підписати Романа Зозулю, Артема Федецького, Валерія Лучкевича і Матеуса, а "гірники" хочуть того ж Матеуса і збираються повернути Дмитра Чигринського.
Варто відзначити, що влітку у 12-ти футболістів основного складу "Дніпра" закінчуються контракти.
Зокрема, бразильський латераль Лео Матос вже покинув розташування "Дніпра". Бразильця чекають в грецькому ПАОК.
ДИВІТЬСЯ: Футболіст "Дніпра" забив шикарний гол у чемпіонаті України: опубліковано відео
Ситуація в клубі досі незрозуміла. За даними футбольної передачі "Дніпро-футбол", в найближчі дні відбудеться зустріч Ігоря Коломойського з керівництвом команди, на якій планується обговорити реструктуризацію боргів клубу, а саме списання 50 відсотків заборгованості за умови одноразової виплати половини, що залишилася.
Також на зустрічі обговорюватиметься новий бюджет клубу, який буде значно менше того, що був у попередні роки, і підписання нових контрактів з гравцями на занижених умовах.
ДИВІТЬСЯ: В олинь - Дніпро - 2-3: відео голів феєричного матчу
Нагадаємо, "Дніпро" достроково завоював бронзові медалі. Але команда може втратити нагороди, якщо за найближчі півтора тижні не будуть виплачені борги Хуанде Рамосу і двом його помічникам. Дніпрянам загрожує позбавлення 18-ти очок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?