Шахтар — Маккабі. Де та коли дивитися двобій-відповідь донеччан у Лізі Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Маккабі. Де та коли дивитися двобій-відповідь донеччан у Лізі Європи

Шахтар — Маккабі. Де та коли дивитися двобій-відповідь донеччан у Лізі Європи
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб “Шахтар” міцно закріпився на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи завдяки перемозі над чемпіонами ізраїльського турніру “Маккабі”. Команда під тренерством Луїша Каштру завоювала “суху” перемогу над суперниками з рахунком 2:0. Вже незабаром у четвер, 25 лютого, відбудеться гра-відповідь на згаданому етапі ЛЄ. Цього разу донеччани проведуть матч на батьківщині, прийматиме його поле НСК “Олімпійського”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті турнірні джерела.

Згідно з оприлюдненими даними, початок гри запланований на 19:55. Транслюватиме цю футбольну зустріч український телеканал “Футбол 2”.

Головний тренер Луїш Каштру за підсумками гри відзначив фактичне домінування “Шахтаря” над “Маккабі” упродовж всього матчу.

“Ми були дуже безпечною командою протягом усього першого тайму, цілковито контролювали гру. Якщо не помиляюся, мали понад 70 відсотків володіння м’ячем до перерви. Ми зовсім не надавали ”Маккабі” нагод дістатися до наших воріт… Завдяки нашій варіативній грі, зміні флангів, атакам в усіх трьох секторах усе виходило добре. Завдяки одному з таких моментів ми й забили перший м’яч”, - стверджує фахівець.

“Шахтар” — одна з двох українських команд, які пройшли до плей-офф Ліги Європи. Разом з київським “Динамо” вони боролися у групі Ліги чемпіонів за право виходу, однак не спромоглися досягти цього.

Кияни одночасно з “шахтарем” провели перший матч — у ньому вони розписали нічию 1:1 з бельгійським “Брюгге”. Другий двобій 1/16 фіналу також запланований на той самий день, що й матч земляків.

Як повідомляв ONLINE.UA, бельгійська влада на найвищому рівні намагалася домовитися з українським урядом про відсутність додаткового тестування на COVID-19 перед матчем Ліги Європи між “Брюгге” та “Динамо”. Наразі, вже після все ж таки проведення тестів по прибуттю команди, бельгійці підозрюють Міністерство охорони здоров’я у шахрайстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?