Шахтар проти Динамо - де дивитися довгоочікуване українське класико
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Динамо - де дивитися довгоочікуване українське класико

Шахтар проти Динамо - де дивитися довгоочікуване українське класико
Джерело:  online.ua

Вже у вівторок, 25 серпня, Україна зможе спостерігати за місцевим футбольним дербі — протистоянням київського "Динамо" й донецького "Шахтаря". Команди зійдуться у боротьбі за Суперкубок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Початок гри запланований на 21:00, вона проходитиме на НСК "Олімпійський" у Києві. Її транслюватиме телеканал "Україна".

До того клуби 13 разів зустрічалися на полях суперкубкових матчів. Перемогу в 7 з них отримували кияни, донеччани відзначилися лише 5. Цікаво, що 5 матчів закінчувалися нічиєю, переможця визначали завдяки пенальті — таким чином столична команда перемогла тричі, а їхні опоненти двічі.

Для "Динамо" цей матч фактично стане першим серйозним випробуванням після зміни тренерського штабу. Нові підопічні румуна Мірча Луческу доведеться зіткнутися з командою, яку той тренував раніше упродовж 12 років.

Київський клуб мав значну перерву, оскільки вилетів з Ліги Європи та зазнав певних змін у тренерському складі. Поки що він провів лише матч проти "Олімпіка" в рамках Української Прем'єр-ліги. "Динамівці" обійшли суперника 4:1.

До того з новим головним тренером команда виходила лише на товариські матчі, їх спеціально організували для перевірки та подальшого корегування гри футболістів.

Нагадаємо, тривалий час український футбол разом зі світовим був паралізований пандемією коронавірусу COVID-19. Останні матчі відбулися без глядачів на трибунах у березні, ігри почали відновлювати лише потроху влітку.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні відбувся фінал Ліги чемпіонів 2019-2020 — на лісабонському стадіоні Ештадіу да Луж зустрілися мюнхенська Баварія і французький ПСЖ, які у вирішальному матчі боролися за трофей найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. Фінальний матч ЛЧ завершився перемогою Баварії з рахунком 1:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?