Шахтар проти Динамо. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Динамо. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги

Шахтар проти Динамо. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 8 листопада на НСК Олімпійський в Києві відбудеться матч двятого туру української Прем'єр-ліги. На полі зустрінуться київське "Динамо" і донецький "Шахтар", які будуть боротися за першість у турнірній таблиці чепіонату України з футболу. Кияни після восьми зіграних турів випереджають "Шахтар" на чотири очки, тому для донеччан дуже важливо не відпустити "Динамо" в ще більший відрив. Де і коли дивитися матч УПЛ між Шахтарем і Динамо, повідомляє ONLINE.UA.

Матч Шахтар-Динамо почнеться о 17:00 за київським часом. У прямому ефірі трансляція буде проводитися телеканалом 2 + 2, також подивитися онлайн матч можна через сервіс MEGOGO. Також онлайн трансляція гри буде доступна на офіційному Youtube-каналі київського Динамо і на Youtube-каналі Football Hub- там подивитися гру можно безкоштовно.

На даний момент команда Шахтар набрала 16 очок і йде другий в турнірній таблиці УПЛ. У "Динамо" - 20 очок, кияни лідирують в чемпіонській гонці.

За попередніми даними, за Шахтар в матчі з Динамо гратимуть: Пятов, Додо, Кривцов, Матвієнко, Корнієнко, Степаненко, Алан Патрік, Марлос, Тете, Тайсон, Мораес. Орієнтовний склад Динамо: Нещерет, Кендзьора, Забарний, Попов, Шабанов, Андрієвський, Циганков, Буяльський, Шепелев, Родрігес, Вербич.

За прогнозом букмекерів, українське класико завершиться перемогою Шахтаря. Втім, найбільш імовірним рахунок поєдинку букмекери називають 1:1 (коефіцієнт 6,50). Далі йдуть результати 1:0 (8,50), 2:1 (8,50), 2:0 (11,00) на користь "Шахтаря". На перемогу "Динамо" з рахунком 1:0 і 2:1 діє коефіцієнт 11,00.

Матч Шахтар - Динамо - пряма трансляція (відео):

Важливо нагадати, що на цьому тижні обидві команди невдало зіграли в Лізі чемпіонів - Шахтар програв Боруссії М, а Динамо поступилося Барселоні. Попередня зустріч українських грандів завершилася перемогою киян в Суперкубку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вже в листопаді українська національна збірна з футболу проведе кілька важливих матчів в Лізі націй. Для успішного проходження етапу головний тренер Андрій Шевченко запланував серйозні кадрові зміни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?