Шевченко готує важливі зміни для збірної перед матчем з Німеччиною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко готує важливі зміни для збірної перед матчем з Німеччиною

Шевченко готує важливі зміни для збірної перед матчем з Німеччиною
Джерело:  online.ua

Вже у листопаді українська національна збірна з футболу проведе кілька важливих матчів у Лізі націй. Для успішного проходження етапу головний тренер Андрій Шевченко запланував серйозні кадрові зміни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву речника збірної Олександра Гливинського.

За його словами, тренерському штабу доведеться вирішувати кадрові проблеми у команді, які спровоковані травмуванням гравців та позитивними тестами на коронавірус COVID-19.

"Вже точно мінус Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (ще не відновився), Богдан Михайліченко, Микола Шапаренко. У будь-якому разі Андрій Шевченко ще довикличе третього голкіпера", - пояснив Гливинський програмі "ПРОФУТБОЛ Digital".

Слід зауважити, що перший матч українська збірна проведе 11 листопада — після майже місячної перерви у Лізі нації. Це буде контрольний товариський двобій проти поляків у Хожуві.

Вже 14 листопада передбачається перша гра збірної проти німецької футбольної команди. На 17-те запланована зустріч зі швейцарцями на стадіоні в Люцерні.

Нагадаємо, у 3-му турі Ліги націй українська збірна поступилася німцям фактично з мінімальною різницею 2:1. Швейцарців у 1-му турі, який пройшов ще у вересні, українці здолали з рахунком 2:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 жовтня українська національна команда здолала іспанську збірну у матчі Ліги націй. Напружений двобій завершився з рахунком 1:0. Перший тайм матчу пройшов у вкрай напруженому стані. Команда Андрія Шевченка намагалася утримати під контролем ситуацію. У цьому відігравав важливу роль голкіпер Бущан, жодного м’яча не було забито в їхні ворота у першу половину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?