Матч Україна-Іспанія. Команда Шевченка здивувала напруженою перемогою в Лізі націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Україна-Іспанія. Команда Шевченка здивувала напруженою перемогою в Лізі націй

Матч Україна-Іспанія. Команда Шевченка здивувала напруженою перемогою в Лізі націй
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна ввечері у вівторок, 13 жовтня, здолала іспанську збірну у матчі Ліги націй. Напружений двобій завершився з рахунком 1:0. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені подробиці матчу.

Матч 4-го туру групового етапу Ліги націй завершилася перемогою української сторони на тлі резонансних поразок. Кілька футбольних клубів у країні опинилися під ударом коронавірусу COVID-19, це спричинило самоізоляцію багатьох кравців, зокрема й представників збірної.

Послаблена команда зізнала розгрому від Франції у дружньому контрольному матчі. Пізніше німецька збірна отримала власну перемогу над українцями, Однак з мінімальною перевагою 0:1.

Перший тайм матчу Україна — Іспанія пройшов у вкрай напруженому стані. Команда Андрія Шевченка намагалася утримати під контролем ситуацію. У цьому відігравав важливу роль голкіпер Бущан, жодного м'яча не було забито в їхні ворота у першу половину.

Під час другого тайму українська команда провела декілька замін, гравці почали контратакувати.

Прорив стався на 76-й хвилині футбольного протистояння. Циганков вийшов сам на сам проти іспанського воротаря й зумів його переграти.

Упродовж останньої частини матчу іспанська команда намагалася атакувати ворота збірної України, однак наш захист витримав ці останні випади.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірковий форвард італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду нещодавно здав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Це поставило під загрозу його участь у наступних спортивних заходів, зокрема Лізі чемпіонів. Уже 20 жовтня планується матч "Динамо" — "Ювентус", за який виходить на поле португальська легенда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?