Роналду підхопив коронавірус перед матчем проти Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду підхопив коронавірус перед матчем проти Динамо

Роналду підхопив коронавірус перед матчем проти Динамо
Джерело:  online.ua

Зірковий форвард італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду нещодавно здав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Це поставило під загрозу його участь у наступних спортивних заходів, зокрема Лізі чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Федерацію футболу Португалії.

За підтвердженими даними, тестування проводили фахівці офіційного розташування португальської збірної. Згідно з вердиктом 45-річний футболіст не зможе брату участь у кількох футбольних матчах.

Передбачається, що йому нададуть заміну на матчі Португалії проти Швеції у Лізі націй, він запланований на середу, 14 жовтня.

Сам Роналду не має жодних симптомів, він наразі залишив спортивний комплекс збірної та пішов на самоізоляцію. Форвард став єдиним представником своєї національної збірної, який отримав відповідний діагноз.

Також слід нагадати, на 20 жовтня планується матч "Динамо" - "Ювентус", за який виходить на поле португальська легенда. Гра першого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться без нападника, оскільки йому необхідно провести в ізольованості наступні два тижні.

Нагадаємо, новий футбольний сезон розпочали на рівні національних ліг та чемпіонатів УЄФА у вересні. Він супроводжується значними складнощами через нові спалахи коронавірусу COVID-19.

Наприклад, українська збірна виявилася надзвичайно послабленою через ізоляцію багатьох футболістів найвищої кваліфікації. Команда рекордно програла дружній матч проти Франції 7:1 та не здолала Німеччину в Лізі націй - 1:2.

Як повідомляв ONLINE.UA, збірна України вийде на поле проти іспанської національної команди ввечері у вівторок, 13 жовтня. Команди боротимуться за право на подальшу участь у Лізі Націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?