Україна - Іспанія. Де та коли дивитися матч Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - Іспанія. Де та коли дивитися матч Ліги націй

Україна - Іспанія. Де та коли дивитися матч Ліги націй
Джерело:  online.ua

Збірна України вийде на поле проти іспанської національної команди ввечері у вівторок, 13 жовтня. Команди боротимуться за право на подальшу участь у Лізі Націй. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад УЄФА.

За оприлюдненими даними, матч почнеться о 21:45, він проходитиме на київському НСК "Олімпійський".

Транслюватимуть важливий для української команди двобій телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Нагадаємо, нещодавно кілька важливих гравців української збірної потрапили в самоізоляцію через коронавірус COVID-19, це спровокувало кадрову кризу для тренерського штабу. Колектив Андрія Шевченка був вимушений брати до основного складу представників молодіжки чи інших футболістів.

Контрольний матч проти французької збірної виявився повнісіньким фіаско для українського футболу, збірна програла з рекордним рахунком 7:1. Його зумовила саме "некомплект" у команді на тлі пандемії. Єдиний позитив у цій ситуації - товариський статус проведеної гри.

Станом на 12 жовтня 24 футболісти готують до протистояння з Іспанією, нових випадків COVID-19 не виявили. На самоізоляції залишається воротар "Шахтаря" Андрій Пятов.

Водночас іспанська сторона також зазнала втрат — в Україну не вирушили нападник Жерар Морено та захисник Дієго Льоренте. Вони обидва отримали травми під час тренувань.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 жовтня відбувся матч третього туру групового раунду дивізіону А Ліги націй УЄФА 2020/21 — на своєму полі, в Києві на НСК "Олімпійський", збірна України приймала національну команду з Німеччини. Українська команда до останнього боролася за перемогу, але програла німцям з рахунком 1:2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?