Збірна України програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів та кращі моменти
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів та кращі моменти

Збірна України програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів та кращі моменти
Джерело:  online.ua

10 жовтня відбувся матч третього туру групового раунду дивізіону А Ліги націй УЄФА 2020/21 - на своєму полі, в Києві на НСК "Олімпійський", збірна України приймала національну команду з Німеччини. Українська команда до останнього боролася за перемогу, але програла німцям з рахунком 1:2. Видовищне відео голів та кращі моменти матчу Україна - Німеччина публікує ONLINE.UA.

За збірну України в цьому матчі грали: Бущан, Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь, Малиновський, Сидорчук, Ярмоленко, Коваленко, Циганков - Яремчук. В запасі були: Шевченко, Різник, Пластун, Чеберко, Шапаренко, Марлос, Конопля, Харатін, Шепелев, Михайличенко, Макаренко, Зубков. Важливо відзначити, що 14 футболістів не змогли взяти участь в грі через травми та захворювання коронавірусом.

Стартовий склад збірної Німеччини був наступний: Ноєр, Зюле, Рюдігер, Хальстенберг, Гінтер, Кіммі, Клостерманн, Дракслер, Кроос, Горецька, Гнабрі. В запасі: Лено, Трапп, Кох, Та, Вернер, Брандт, Вальдшмідт, Нойхаус, Хоффман, Госенс, Хаверц, Джан.

Рахунок у грі відкрила збірна Німеччини. На 20-й хвилині першого тайму гол у ворота українців забив Маттіас Гюнтер. На 49-й хвилині гравці української збірної знову пропустили м'яч суперника - гол забив Леон Горецька, який подвоїв рахунок збірної Німеччини.

Збірна України намагалася відігратися, але гравці змогли забити лише один гол - на 77-й хвилині Руслан Малиновський реалізував пенальті.

Таким чином збірна України програла Німеччині і опустилася на третє місце в групі, куди піднялися німці. У паралельному матчі збірна Іспанії, яка займає перше місце в групі, перемогла збірну Швейцарії з рахунком 1:0. Швейцарія тепер опустилася четверту сходинку в групі. Турнірне становище після трьох турів: Іспанія - 7 очок, Німеччина - 5, Україна - 3, Швейцарія - 1.

Матч Україна - Німеччина - кращі моменти і голи (відео):

Нагадаємо, наступний матч в Лізі націй УЄФА збірна України зіграє 13 жовтня. На своєму полі, в Києві на НСК "Олімпійський", українська команда зіграє зі збірною Іспанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що збірна України феноменально програла Франції  в ослабленому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?