Шахтар — Реал. Де дивитися довгоочікуваний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Реал. Де дивитися довгоочікуваний матч Ліги чемпіонів

Шахтар — Реал. Де дивитися довгоочікуваний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 1 грудня, український футбольний клуб "Шахтар" вийде на поле проти мадридського "Реалу". Матч Ліги чемпіонів відбудеться на київському стадіоні НСК "Олімпійський". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

За офіційними даними, гра почнеться о 19:55, її транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Попередній матч завершився несподіваною перемогою "Шахтаря" з рахунком 3:2. Утім, команда під тренерством Луїша Каштру не здобула інших перемог у дивізіоні B. Ще два матчі завершилися для "гірників" поразкою, а один нічиєю.

Наразі "Шахтар" знаходиться на третій сходинці у своїй групі, з 4 балами він обійшов лише італійський "Інтер" (2 бали). Вище за український клуб стоять відповідно "Реал" з 7 балами та двома перемогами, а також "Боруссія М" з 8 балами — німецька команда отримала дві перемоги та поки що єдина не має жодної поразки.

Становище "Шахтаря" зумовили дві карколомні поразки у матчах з "Боруссією", загальний рахунок від обох сягнув 10:0 на користь німців. Після другого фіаско медіа почали обговорювати навіть відставку Каштру з посади головного тренера.

Іншим українським клубом у Лізі чемпіонів виступає київське "Динамо", однак його становище також важке — команда вже не має шансів на вихід з групи.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна нещодавно отримала технічну поразку в матчі Ліги націй проти Швейцарії. Згідно з оприлюдненим поясненням УЄФА, причиною стала кадрова неготовність національної команди до проведення матчу в умовах карантину.

За оголошеними подробицями, Українська асоціація футболу отримала офіційні висновки УЄФА з приводу матчу. Мотиваційна частина рішення складається з 17 сторінок, які підписав голова апеляційного комітету організації Педро Томас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?