Шахтар зіграв внічию в домашньому матчі з Шальке
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар зіграв внічию в домашньому матчі з Шальке

Шахтар зіграв внічию в домашньому матчі з Шальке
Джерело:  online.ua

У четвер, 18 лютого, донецький Шахтар приймав у Львові німецький Шальке в рамках 1/18 Ліги Європи.

Шахтар - Шальке 0: 0


Незважаючи на велику кількість небезпечних моментів, жодній з команд не вдалося розпечатати ворота суперника.


Зі старту матчу "гірники" почали активно - подали два кутових, які, втім, не несли загрози воротам Ферманна. Однак вже після перших п'яти хвилин німці почали діяти гостріше - відзначитися міг колишній гравець київського Динамо Юнес Беланда, який міг забивати вже на 13-й хвилині матчу, якби Даріо Срна не виніс м'яч з лінії воріт. Міг забивати і Сані, проте П'ятов був на місці.


У другій половині першого тайму з'явився момент і у Шахтаря - капітан "гірників" зробив пас на Гладкого, але той пробив прямо в голкіпера. Не пощастило і Коваленку, який після передачі Тайсона не зміг влучити по воротах. В кінці першого тайму медична допомога знадобилася Срні, але вже через пару хвилин хорват зміг повернутися на поле. Обидві команди пішли на перерву за рахунку 0:0.


У другій половині зустрічі гравці донецького клубу в основному оборонялися. І знову найактивнішими у гостей були Юнес Беланда і Сані, які могли забивати вже з перших хвилин другого тайму. Німець пробив головою з центру штрафного майданчика, але м'яч розминувся зі штангою, а удар марокканця потрапив прямо в руки П'ятова. Шальке все ж вдалося забити, проте арбітр гол не зарахував через фол в атаці.


Наприкінці зустрічі другу жовту отримав Куче та вирушив додивлятися матч уже з роздягальні. У підсумку, поєдинок завершився безгольовою нічиєю і все вирішиться вже в матчі-відповіді в Німеччині.


Шахтар:

Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі - Малишев (Кривцов, 90), Степаненко - Марлос (Веллінгтон, 71), Коваленко, Тайсон (Едуардо, 80) - Гладкий


Шальке:

Ферманн - Паула Жуніор, Колашінац, Нойштедтер, Матіп - Сані (Сем, 87), Бельханда (Хунтелаар, 88), Гайс, Чупо-Мотінг - Горетцка, Майєр (Шепф, 81)


Попередження:

Срна, Кучер, Гладкий - Сані.

Вилучення:

Кучер, 86


Результаты всех матчей

1/18 Ліги Європи можна дізнатися в попередньому матеріалі ONLINE.UA.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?