"Шахтар" знайшов нового головного тренера: подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" знайшов нового головного тренера: подробиці

"Шахтар" знайшов нового головного тренера: подробиці
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" знайшов кандидата на заміну головному тренеру команди Пауло Фонсеці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Maisfutebol. Новим наставником Гірників стане головний тренер Віторії Гімараеш Луїш Каштру. Повідомляється, що "Шахтар" вже погодив умови контракту з португальським фахівцем. Ініціатором запрошення Каштру до клубу став очільник селекційної служби "Шахтаря" Жозе Боту.

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що Пауло Фонсека залишить посаду головного тренера "Шахтаря" і очолить "Рому", причому заради цього контракту він навіть готовий на зниження заробітної плати. Повідомлялося, що презентацію Фонсеки в ролі наставника римської команди заплановано на середу, 12 червня.

За різними даними, в донецькому клубі розглядали декілька кандидатур для заміни португальского фахівця. Окрім Луїша Каштру, в шорт-листі фігурував і Резван Луческу, син колишнього головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, який у 2009 році привів команду до перемоги в Кубку УЄФА.

Паулу Фонсека очолив "Шахтар" у травні 2016 року. З ним на чолі команда тричі ставала чемпіоном України, тричі перемогла в Кубку України і один раз - в Суперкубку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній футболіст "Шахтаря" Алекс Тейшейра хоче прийняти китайське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?