Шахтар — Зоря. Де і коли дивитися центральний матч української Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Зоря. Де і коли дивитися центральний матч української Прем'єр-ліги

Шахтар — Зоря. Де і коли дивитися центральний матч української Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 28 лютого, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться центральний матч 16-го туру української Прем'єр-ліги - на полі зустрінуться донецька команда "Шахтар" і луганська "Зоря". Гра обіцяє бути непростою для чемпіонів України, оскільки луганчани знаходяться у відмінній формі і перемагають на протязі п'яти останніх матчів. Матч Зоря - Шахтар почнеться о 17:00 за київським часом. Де і коли дивитися матч УПЛ між Шахтарем і Зорею, повідомляє ONLINE.UA.

Онлайн-трансляція матчу Зоря-Шахтар в прямому ефірі буде проводитися на каналі "Футбол 1". Ця гра може стати вирішальною для "Зорі". Якщо луганчанам вдасться перемогти в матчі з "Шахтарем", то команда отримає ще більше шансів стати бронзовим призером чемпіонату України з футболу. Важливо відзначити, в 2021 році "Зоря" не пропустила жодного гола гірників.

На даний момент "Шахтар" посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату і відстає всього на 1 бал від лідера "Динамо". П'ять останніх матчів у всіх турнірах гірники пройшли гідно і три попередні гри завершили своєю перемогою. "Зоря" зараз займає 4 місце в таблиці і відстає на 1 бал від "Десни", але у луганчан є ще два матчі в запасі, щоб поліпшити своє становище.

За попередніми даними, за Шахтар в матчі із Зорею гратимуть: Трубін - Додо, Вітао, Матвієнко, Корнієнко - Степаненко, Алан Патрік, Марлос - Соломон, Мораєс, Тайсон. В орієнтовному складі Зорі: Василь - Фаворов, Вернидуб, Жуніньо - Хомченовський, Юрченко, Назарин, Кочергін - Шахаб, Гладкий, Сайядманеш.

За прогнозом букмекерів, Шахтар буде фаворитом в матчі із Зорею. На перемогу гірників сьогодні можна поставити з коефіцієнтом 1,60, на нічию - 4,20, а на перемогу Зорі - 5,20.

До речі, в матчі першого кола гра "Шахтаря" і "Зорі" завершилася нічиєю з рахунком 2: 2.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Динамо і Шахтар з боєм пройшли в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?