Ще будуть заморозки - українців попередили про погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще будуть заморозки - українців попередили про погіршення погоди

Ще будуть заморозки - українців попередили про погіршення погоди
Джерело:  online.ua

Атмосферні фронти продовжують переслідувати Україну, тому погода в найближчий тиждень буде непередбаченою. Поряд з весняним теплом майже всі області країни накриють зливи з грозами, а в кінці наступного тижня очікуються знову нічні заморозки. Про примхи травневої погоди повідомили синоптики - вони попередили українців, що всі найближчі синоптичні новини складаються з дощів, сильного вітру та морозів. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У неділю, 17 травня, погода в Україні різко погіршиться. З ранку дощами заллє західні, північні і центральні області. Також зливи очікуються і на півдні. Увечері дощова погода досягне Харківщини, Дніпра, а вже вночі дощі накриють східні регіони країни. Температура повітря вдень складе +15 ... + 17°С. вночі стовпчики термометрів опустяться до +6 ... + 8°С.

У понеділок, 18 травня, погода буде сухою, але вітряною. Днем буде помірно тепло і сонячно. Температура повітря прогріється до +15 ... + 18°С, на півдні країни +20 ... + 22°С. Вночі прохолодно - +6 ... + 8°С.

У вівторок, 19 травня, на Заході, Півночі і в Центрі України знову пройдуть невеликі дощі. Особливого тепла чекати не варто. Стовпчики термометрів будуть триматися на позначках +16 ... + 18°С.

У середу і четвер, 20 і 21 травня, синоптична ситуація не зміниться. Сильних похолодань і дощів не очікується, але літнє тепло ще не наступить.

А ось в п'ятницю, 22 травня, на Заході, Півночі і місцями в центральних областях України є ймовірність заморозків. Такий невтішний прогноз зробила народний синоптик Наталія Діденко. Вона попередила, що в найближчі дні погода в Україні буде примхливою і неслухняною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що згідно місячного прогнозу погоди на травень, в Україні не буде сильних похолодань. Синоптики припускають, що в країні почнеться кліматичне літо уе в кінці місяця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?