Ще один легендарний футболіст оголосив про завершення кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ще один легендарний футболіст оголосив про завершення кар'єри

Ще один легендарний футболіст оголосив про завершення кар'єри
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий футболіст, легендарний нападник англійського "Ліверпуля", мадридського "Атлетіко" й збірної Іспанії Фернандо Торрес повідомив про завершення професійної кар'єри. Варто зазначити, що він провів 18 років у дорослому футболі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter спортсмена.

Зірка футболу пообіцяв, що в неділю, 23 червня, відбудеться прес-конференція, на якій він розповість всі деталі.

За останнім 18 років Торрес встиг виступити за "Атлетіко", "Ліверпуль", "Челсі" і "Мілан". У 2018 році Торрес перебрався в японський "Саган Тосу". Найбільш знаковим періодом у кар'єрі Ель Ніньйо був виступ за "Ліверпуль". Однак із "мерсисайдцями" йому не вдалося виграти жодного трофею. З "Челсі" іспанець виграв Лігу чемпіонів та Лігу Європи, а також володар Кубка Англії. З "Атлетіко" також вигравав Лігу Європи. Зі збірною Іспанії Торрес вигравав чемпіонат Європи (2008, 2012) і чемпіонат світу.

Варто зазначити, що саме його гол у фіналі Євро-2008 став вирішальним і приніс іспанцям історичну перемогу над німцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно півзахисник збірної України Олександр Зінченко зізнався, що зустрічається з журналісткою телеканалів "Футбол 1/2" Владою Седан. Люди почали обговорювати стосунки футболіста після матчу з Сербією (5:0), коли Олександр не втримався, і поцілував красуню в прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?