Ще один одіозний олігарх обіцяє повернутись в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще один одіозний олігарх обіцяє повернутись в Україну

Ще один одіозний олігарх обіцяє повернутись в Україну
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олександр Онищенко, який перебуває в розшуку за запитом Національного антикорупційного бюро, заявив про бажання повернутися в Україну найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна», інформує ONLINE.UA.

За словами Онищенка, його повернення слід очікувати протягом до двох тижнів.

«Ну, я думаю, завтра буде перше засідання суду і на друге засідання я вже приїду. Думаю, там, десять днів – два тижні», – заявив депутат.

Також він повідомив, що планує взяти участь у найближчих парламентських виборах.

Олександр Онищенко втік з України перед тим, як Верховна Рада проголосувала за зняття з нього депутатської недоторканності і дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності.

За даними слідства, Онищенко створив злочинне угрупування, учасники якого з січня 2013 року по червень 2016 року незаконно заробили понад 1,6 млрд грн на реалізації природного газу, який належав державі.

В «газовій схемі», яку організовав Онищенко, було задіяно кілька десятків людей. Керівниками злочинного угруповання, крім самого депутата, вважаються його мати Інеса Кадирова і бізнесмен Валерій Постний.

Нагадаємо, що сьогодні народні депутати почали збір підписів за визнання неконституційним указу президента Зеленського про розпуск парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?