Ще одна спекотна країна скасує візи для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще одна спекотна країна скасує візи для українців

Ще одна спекотна країна скасує візи для українців

Незабаром для українських туристів будуть відкриті безвізові поїздки до ще однієї країни, відомої своїми курортами. Як повідомили в департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України, вчора, 27 травня, відбулись двосторонні переговори з представниками МЗС Мексики. Під час цієї зустрічі був узгоджений алгоритм дій, необхідний для підписання угоди про безвізовий режим, інформує ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

У МЗС України підтвердили відсутність перешкод для підписання міждержавного договору з Мексикою про двостороннє скасування віз для туристичних подорожей. Угоду буде підписано в найближчому майбутньому.

Мексика – одна з найбільших країн Латинської Америки. Для українських туристів вона цікава старовинними пам’ятками епохи ацтеків та кількома морськими курортами, найвідомішим з яких є Акапулько.

Щороку Мексику відвідує близько 20 мільйонів іноземних туристів. У випадку, якщо між Україною та Мексикою встановлять безвізовий режим, дістатися до цієї держави можна буде авіаперельотом через Стамбул, Париж, Франкфурт чи інший великий міжнародний аеропорт.

Нагадаємо, що на Евересті кілька днів масово гинуть альпіністи. Причина більшості смертей вже встановлена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?