Що Іран зробив з уламками літака МАУ: експерт шокував новинами
Категорія
Світ
Дата публікації

Що Іран зробив з уламками літака МАУ: експерт шокував новинами

Що Іран зробив з уламками літака МАУ: експерт шокував новинами
Джерело:  online.ua

Глава Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін повідомив шокуючу новину. За його словами, українська група, яка прибула на місце катастрофи літака МАУ біля Тегерана, лише 10 січня отримала доступ до уламків літака і виявила ознаки уражень ракетою або вибуховим пристроєм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт КНДІСЕ.

"На місці падіння літака побачили купу незрозумілого народу - іранців, які збирали речі, залишки, уламки. Хто здавав на металобрухт, хто собі на пам'ять збирав", - сказав він.

Окрім того, Рувін звернув увагу на те, що спочатку виявити причину катастрофи допомогли особисті речі пасажирів, на яких залишилися сліди вражаючих компонентів ракети. І лише потім під час огляду кожної деталі були виявлені місця, на які і припав удар від вибуху.

Варто зазначити, що раніше повідомлялося, що країни, чиї громадяни загинули під час катастрофи, висунули Ірану п'ять вимог. Нещодавно офіційний Київ розповів, що Іран не відповідає на запити Києва щодо чорних скриньок.

Жертви авіакатастрофи МАУ отримають компенсацію від Ірану, але її розмір буде залежати від переговорів з Україною. Остаточна сума буде названа за підсумками домовленостей Тегерана і Києва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що іранський генерал Амір Алі Хаджізадех, чиї війська контролювали ракетну систему, яка збила літак МАУ, стверджує, що влада країни цинічно приховувала правду про причини авіакатастрофи для захисту своєї національної безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?