Що насправді відбувається біля Бахмута — дані розвідки Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Що насправді відбувається біля Бахмута — дані розвідки Британії

Що насправді відбувається біля Бахмута — дані розвідки Британії
Джерело:  online.ua

Згідно з даними британських розвідників, Збройні сили України впевнено просуваються з півночі й півдня під Бахмутом. Малоймовірно, що російська армія має суттєві резерви для того, щоби переламати ситуацію й зупинити наступ бійців ЗСУ.

Джерело:  Міноборони Британії

Розвідка Британія описала реальну ситуацію біля Бахмута

Британські розвідники вказують на те, що наші воїни змогли просунутися з північного та південного флангів під Бахмутом в рамках операції за участі багатьох бригад.

Досі було мало свідчень того, що Росія має якісь значні резерви сухопутних сил на оперативному рівні, які могла би використати для підкріплення на тлі численних загроз, які зараз з’явилися для неї у значно віддалених одне від одного секторах – від Бахмута до східного берегу Дніпра, між якими понад 200 кілометрів, – йдеться в звіті Міноборони Великої Британії.

Окрім того, британські розвідники підтверджують, що українські війська досягають тактичного прогресу на ключових напрямках.

Що про успіхи ЗСУ під час контрнаступу повідомляє офіційний Київ

Наші бійці протягом минулого тижня успішно деокупували на Півдні України 17 кв. км. А загалом з моменту початку наступу — 130 кв. км.

Цю інформацію офіційно підтвердила заступниця глави Міноборони України Ганна Маляр.

Фото - скриншот

Також, за її словами, на Сході наприкінці минулого тижня українські воїни розпочали контрнаступальні дії в районах Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївки та Курдюмівки.

Ганна Маляр звертає увагу на те, що на кожному з напрямків є просування від 1 до 2 км.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?