Що подарувати на День святого Валентина: найкраща еко-ідея для привітання хлопця чи дівчини
Категорія
Культура
Дата публікації

Що подарувати на День святого Валентина: найкраща еко-ідея для привітання хлопця чи дівчини

Що подарувати на День святого Валентина: найкраща еко-ідея для привітання хлопця чи дівчини
Джерело:  online.ua

День закоханих - особливе свято, яке дарує багато позитивних моментів та незабутніх спогадів. Однак 14 лютого можна провести не тільки в обіймах коханої людини. Притулок WHITE ROCK Bear Shelter, який розташований в селі Березівка Житомирської області, пропонує парам провести цей казковий день в фантастичному місці разом із пухнастими друзями - справжніми ведмедиками, передає ONLINE.UA.

Місія цього закладу — зберегти біорізноманіття нашої планети, навчити поважати і цінувати кожну життя. І, найголовніше, дати шанс тваринам, які опинилися в неволі. З 14 лютого по 28 лютого ви отримаєте унікальну можливість зробити цей світ кращим та по-справжньому здивувати свою половнику вражаючою зустріччю з ведмедиком, який уже вас зачекався.

"Ось наша святкова унікальна пропозиція: з 14 лютого по 28 лютого ми даруємо ведмедів. Ви пишете і повідомляєте ім'я, акаунт коханої людини, поштову адресу та привітання і всі-всі теплі слова, що хочете їй сказати. Можна обрати ведмедика. В нас на сторінці з'являється дякувальний пост з фото обраного ведмедя і тегом #коханнярятуєведмедів та #володаркаведмедів #володарведмедів і тегом імені коханої людини. Цей пост буде з'являтись на кожне прізвище окремо кожні два дні. З березня вам гарантована безкоштовна екскурсія центром (за умови вашого приїзду та попереднього дзвінка), а на пошту надійде приємний сувенір від Притулку та в лічку кілька фото ведмедика в подарунок", - повідомляє WHITE ROCK Bear Shelter.

Що цікаво, вартість унікального сюрпризу для коханої людини дешевша за букет - лише 1000 грн.

Раніше ONLINE.UA публікував список  кращих привітань для закоханих на День Святого Валентина 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?