Що приховує Путін: Bild опубліковало резонансний матеріал
Категорія
Політика
Дата публікації

Що приховує Путін: Bild опубліковало резонансний матеріал

Що приховує Путін: Bild опубліковало резонансний матеріал
Джерело:  online.ua

Німецький таблоїд Bild опублікував резонансний матеріал, в якому вказано, що очільник Кремля Володимир Путін та армія РФ приховують атаки на мирних громадян у Сирії. Не без причини: цілеспрямовані удари по мирному населенню є військовим злочином, передає ONLINE.UA.

"Днями російсько-сирійські військово-повітряні сили нанесли руйнівний повітряний удар по місту Маарет-ан-Нууман на північному заході Сирії, убивши 32-х мирних жителів. Ще 100 людей отримали поранення... Невдовзі після удару російське міністерство оборони опублікувало відео, заявивши, що "26 липня 2019 року російські БЛА провели зйомку цього району. Як видно на кадрах, отриманих засобами об'єктивного контролю, в зазначеному районі повністю відсутні будь-які ознаки руйнувань", – передає журналіст Юліан Рьопке.

Видання вивчило знімки, зроблені дронами. Вони дійсно були зроблені в місті Маарет-ан-Нууман. Але на них показана місцевість, розташована на відстані 400 метрів на схід від житлового району, спустошеного 22 липня.

"Йдеться про незграбну спробу путінської армії приховати атаки на мирних громадян в Сирії. Не без причини: цілеспрямовані атаки на мирне населення є військовим злочином. Через декілька днів у регіоні продовжилися ймовірно російські авіаудари по цивільним об'єктам... За даними "Білих касок", яких також підтримує МЗС у Берліні, від цілеспрямованого російського авіаудару постраждала квартира волонтера "Білих касок" Зухаіра Аль-Раджу в місті Кафр-Зіта. Він і п'ять членів його сім'ї загинули", – повідомляє Bild.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишня держсекретарка США Кондоліза Райс заявила, що президент Російської Федерації Володимир Путін збирається продовжувати свої намагання зробити певні частини України некерованими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?