Що продемонструвала смерть Пригожина – відповідь Резнікова
Категорія
Україна
Дата публікації

Що продемонструвала смерть Пригожина – відповідь Резнікова

Що продемонструвала смерть Пригожина – відповідь Резнікова
Джерело:  online.ua

За словами глави Міноборони Олексія Резнікова, смерть ватажка терористичної ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина в котре довела, що кремлівському диктатору та військовому злочинцю Володимиру Путіну не можна довіряти. 

Джерело:  Welt

Що відомо про причетність Путіна до загибелі Пригожина  

Смерть Пригожина послабила Путіна. Тому що це показало всьому світу: якщо Путін наважується на якусь угоду з кимось і порушує цю угоду, отже, йому більше не можна довіряти, - підкреслив глава Міноборони.

Резніков зазначив, що зараз чиновники Кремля "поводяться як бандити та злочинці".

За словами міністра оборони, він не вважає, що загибель Пригожина будь-яким чином може вплинути на перебіг війни в Україні.

Групи "Вагнера", яку ще рік тому можна було розглядати як серйозну силу, фактично вже немає. Вони розбиті, - констатував Резніков.

Кремлівські еліти вже не довіряють Путіну після загибелі Пригожина 

За словами заступника командира визвольного повстанського руху Легіон "Свобода Росії" із позивним "Цезар", після цинічної страти кремлівським диктатором Пригожина всі російські еліти мають насторожитися.

Літак не розбився, його розбили. Коли у мене діти розбивають чашку, кажуть: вона розбилася. Але чашки самі не розбиваються. Те ж саме сталося і з літаком Пригожина - його розбили. Якщо ви пам'ятаєте, відразу після пригожинського недом'ятежу я говорив, що Путін не пробачить, що Пригожин буде страчений, це тільки лише питання часу. Чесно кажучи, я думав, що полювання на нього буде більш скрупульозним і тривалішим, але очевидним. До нього було складно підібратися і вчинити отруєння або класичний теракт. Пішли найпростішим шляхом - відпрацювали системою ППО. На Росії дуже цікава система ППО. З дронами стравитися, прикрити житлові квартали і промислові об'єкти вона не може, а по пригожинському джету не промахнулася. Треба розуміти, які пріоритети у російського уряду: доля громадян їх не турбує, а політичних супротивників готові дістати за всяку ціну, - зазначає "Цезар".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?