Що робив Том Круз у Києві: вражаюче відео прогулянки голлівудського актора
Категорія
Україна
Дата публікації

Що робив Том Круз у Києві: вражаюче відео прогулянки голлівудського актора

Що робив Том Круз у Києві: вражаюче відео прогулянки голлівудського актора
Джерело:  ТСН

Американський актор Том Круз у Києві встиг прогулятися містом та зустрітися з братами Кличко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За журналістськими даними, відомий голлівудець здійснив невеличку туристичну програму в українській столиці.

"Покатався в метро, роздивився Софію Київську, послухав вуличних музик, пострибав на новому пішохідному мосту та наробив селфі - обов'язкову програму відвідин української столиці виконав Том Круз", - інформує новинний сюжет.

Цікаво, що вуличні музиканти виконали на своєму інструменті саундтрек одного з фільмів актора.

Як стверджує видання "Думская", літак Тома Круза приземлився в аеропорті Одеси. Борт Gulfstream IV за номером 808T з'явився у місті вранці у середу, 2 жовтня.

Журналісти припустили, що актор полетів на узбережжя Чорного моря у рамках головної мети свого українського вояжу. Наразі він шукає відповідну місцевість для нового проєкту.

Як повідомляв ONLINE.UA, Тома Круза прийняв на Банковій президент Володимир Зеленський. Останній проінформував гостя, що в Україні запровадили новий закон, який стосується кіноіндустрії. Він сподівається, візит Круза - лише першій у своєму роді, що принесе новий поштовх для розвитку фільмування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?