Що сталося з Навальним - шокуючі подробиці від оточення опозиціонера
Категорія
Світ
Дата публікації

Що сталося з Навальним - шокуючі подробиці від оточення опозиціонера

Що сталося з Навальним - шокуючі подробиці від оточення опозиціонера
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Олексій Навальний перебуває в лікарні міста Омськ. Він наразі знаходиться у вкрай важкому стані, в комі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну речницю політика Кіри Ярмиш у Twitter.

За її словами, лікарі нібито намагаються приховати правдиву причину раптового погіршення стану опозиціонера.

"Ухильна реакція лікарів тільки підтверджує, що це отруєння. Ще дві години тому вони були готові поділитися будь-якою інформацією, а тепер явно тягнуть час і не говорять, що їм відомо", - пояснила Ярмиш.

Вона додала, супутники Навального одразу викликали поліцію, коли його госпіталізували після екстреної посадки літака.

"У реанімації повно поліцейських. Вони намагаються взяти у лікаря пояснення. Лікар побачив мене на віддалі в коридорі, сказав, що "деякі речі конфіденційні" і повів поліцейських в іншу кімнату", - зауважила речниця.

Згідно з даними інсайдерського Telegram-каналу Baza, який посилається на лікарів, Навального отруїли оксибутиратом натрію — психодислептиком. Це опосередковано підтвердили джерела російського Інтерфаксу.

Опозиціонер напередодні був в Томську. Він вирушив літаком до Москви, однак на борту йому несподівано стало зле — це завершилося посадкою в аеропорту Омська, де й відбулася госпіталізація.

Оточення політика уточнило, зранку той випив лише склянку чаю — в аеропорту перед вильотом.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Кіра Ярмиш оголосила, що Навального приєднали до апарату  штучної вентиляції легенів, але медики поки не розкривають інформацію про його стан здоров’я. За її словами, отруєння може бути пов’язано з його передвиборчою кампанією в регіонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?