"Що він там робить?": принц Бельгії вляпався у гучний скандал під час параду
Категорія
Світ
Дата публікації

"Що він там робить?": принц Бельгії вляпався у гучний скандал під час параду

"Що він там робить?": принц Бельгії вляпався у гучний скандал під час параду
Джерело:  online.ua

Бельгійський принц Лоран потрапив в епіцентр нового скандалу через те, що настільки захопився смартфоном, що пропустив гімн своєї країни під час параду, присвяченого національному дню. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

"Після того, як почалося виконання гімну Бельгії, 55-річний принц почав писати текстові повідомлення в телефоні, а потім вирішив зробити телефонний дзвінок. Дзвінок закінчився тільки тоді, коли його дружина торкнулася його руки", - сказано в повідомленні.

Все це відбувалося 21 липня, коли бельгійські військові брали участь в урочистостях з нагоди 188-річчя незалежності. На урочистостях були присутні і інші представники королівської сім'ї, включаючи короля Бельгії Філіпа.

"Що він там робить? Переписується з Трампом?; життя йде - нічго не змінюється; як на мене, то такою поведінкою він демонструє зневагу чинному королю, своєму старшому брату Філіпу; це стиль Трампа", - коментують інцидент користувачі мережі.

 Варто зазначити, що це не перший випадок, через який Лоран, чия схильність до подібних помилок заслужила йому прізвисько "проклятий принц", має проблеми через свою поведінку під час параду, присвяченого національному дню. У попередні кілька років принц, який має звання військово-морського капітана, під час параду також писав текстові повідомлення і розмовляв по телефону.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Дональд Трамп спровокував хвилю жартів і "фотожаб"  у соцмережах через твіт, в якому він розповідає про зустріч зі світовими лідерами, в тому числі "принцом китів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?