Трамп зустрівся із "принцом китів" і вляпався в новий скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зустрівся із "принцом китів" і вляпався в новий скандал

Трамп зустрівся із "принцом китів" і вляпався в новий скандал
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп, здається, жодного дня не може прожити без скандалу. Цього разу він спровокував хвилю жартів і "фотожаб" у соцмережах через твіт, в якому він розповідає про зустріч зі світовими лідерами, в тому числі "принцом китів", передає ONLINE.UA.

13 червня очільник Білого дому похвалився, що під час останньої закордонної поїздки спілкувався з "іноземними урядами" щодня.

"Я зустрівся з королевою Англії, принцом китів, прем’єр-міністром Сполученого Королівства, прем’єр-міністром Ірландії, президентами Франції і Польщі" - написав він.

"Кити" у твіті Трампа з’явилися внаслідок некоректного написання слова "Уельс", адже англійською ці два слова розрізняються в написанні лише однією літерою – Wales і whales. В результаті зустріч з принцом Уельським Чарльзом перетворилась у зустріч з "принцом китів".

І хоча американський лідер швидко відреагував і видалив допис, замінивши його новим без помилки, соцмережі уже бурхливо обговорювали цю кумедну помилку.

"Перші фото з зустрічі Трампа з принцом китів" - написала користувачка Хейзел Шерінг.

Як повідомляв ONLINE.UA, персональний адвокат американського лідера Дональда Трампа,  Рудольф Джуліані, скасував анонсований раніше візит до України  для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?