Що заважає проведенню обміну всіх на всіх — відповідь Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Що заважає проведенню обміну всіх на всіх — відповідь Буданова

Що заважає проведенню обміну всіх на всіх — відповідь Буданова
Джерело:  online.ua

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, наразі саме Росія створює перешкоди для проведення обміну військовополоненими за формулою "всіх на всіх".

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Чому Росія не хоче проводити обмін всіх на всіх 

Процес обміну військовополоненими триває й станом на зараз. Є певні технічні труднощі. Я вважаю, що через не зовсім правильну позицію Російської Федерації. Але ми й це подолаємо, - підкреслив Буданов.

Очільник ГУР підкреслив, що всі перепони, які наразі існують для проведення такого обміну, створюються виключно Росією. Над їх подоланням проводиться робота.

Керівник ГУР зазначив, що наразі є певні перепони, які створює виключно РФ, і над їх подоланням йде робота.

Однак, за його словами, ця ситуація не така складна, як здається. І Україна максимально близька до того, щоб найближчим часом Росія пішла на зустріч щодо обміну полоненими "всіх на всіх".

Просто треба знайти правильні шляхи урегулювання цього моменту, - підкреслив Буданов.

Чому Росія вже програла у війні проти України 

На думку західних чиновників, Росія вже програла і стала дуже слабкою, так і не зумівши досягти своїх цілей у війні проти України.

Виступаючи на брифінгу, вони визнали, що просування українських військ було поступовим і не таким швидким, як очікувалося два місяці тому, через добре підготовлену російську оборону.

При цьому вони переконані, що Москва вже програла незалежно від битв за територію, оскільки не змогла досягти своєї головної мети - підпорядкувати Україну.

Це може бути дуже довга боротьба за територію, але з точки зору війни і того, чого Росія хотіла домогтися, вона програла, і Росія є зменшеною державою і знаходиться на траєкторії зменшення, - зазначив один з високопосадовців.

Він назвав божевіллям уявлення про те, що Росія якимось чином може перемогти, навіть якщо збереже окуповану територію.

Росія зміцнила НАТО, розширила його за рахунок таких країн, як Фінляндія і Швеція, поставила Україну на шлях вступу в НАТО і поставила Україну на шлях потенційного вступу в ЄС, - підкреслює західний чиновник.

Інший співрозмовник вважає, що російський диктатор ставить на перемогу Дональда Трампа на виборах в США.

Це досить довгий етап. До цього ще далеко. Тим часом, заколот Пригожина не стався б, якби війна в Україні йшла нормально, - зазначив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?