Щоб "цар" не плакав: російські соціологи вигадали, як врятувати рейтинг Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Щоб "цар" не плакав: російські соціологи вигадали, як врятувати рейтинг Путіна

Щоб "цар" не плакав: російські соціологи вигадали, як врятувати рейтинг Путіна
Джерело:  online.ua

Всеросійський центр вивчення громадської думки вигадав, як врятувати рейтинг довіри до президента Росії Володимира Путіна, який останнім часом демонструє стрімке падіння. Для цього соціологи змінили методику вимірювання рейтингу - він блискавично швидко виріс з 30,5% до 72,3%.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Вказано, що соціологи стали по-іншому проводити соцопитування після того, як рейтинг Путіна впав до історичного мінімуму. Раніше росіянам задавали відкрите питання: "Кому з політиків ви довіряєте?". Тепер у дослідження додали закрите питання: "Ви довіряєте або не довіряєте Володимиру Путіну?"

Варто зазначити, що ВЦИОМ на 100% належить державі.

Як відомо, у березні 2019 року соціологи повідомляли, що рівень довіри росіян до президента РФ Володимира Путіна знизився до 32%. До цього фіксували падіння рейтингу Путіна до найнижчого показника за 15 років його президентства.

Як повідомляв ONLINE.UА, радник з безпеки та оборони в команді Володимира Зеленського Іван Апаршин заявив, що  не радить новообраному президенту вести прямі переговори  з президентом Росії Володимиром Путіним, а також намагатися домовитися про щось з проросійськими окупантами на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?