Щоб всі знали: в Міноборони повідомили дивовижну новину про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Щоб всі знали: в Міноборони повідомили дивовижну новину про Донбас

Щоб всі знали: в Міноборони повідомили дивовижну новину про Донбас
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Андрій Загороднюк анонсував зведення двох нових військових баз у Донецькій та Луганській області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт установи, який цитує інтерв'ю Kyiv Post.

За його словами, кожен з нових об'єктів функціонуватиме за стандартами країн НАТО.

"Одним із пріоритетів діяльності нової команди Міністерства оборони України є розвиток будівництва інфраструктури. Ми плануємо збудувати декілька якісних інфраструктурних об’єктів, щоб всі знали, що в нас теж можуть бути військові бази за стандартами НАТО. Зокрема, це два об’єкти, які ми будуємо в чистому полі. Це будуть військові бази: одна — у Маріуполі, інша — у Сєвєродонецьку", - пояснив Загороднюк.

Окрім того він анонсував завершення цьогоріч будівництва бригадного містечка, яке знаходиться на полігоні Широкий лан. Роботи ведуть Міноборони та Державна спеціальна служба транспорту.

Нагадаємо, в Кабміні оголосили про покроковий перехід ЗСУ до військових стандартів НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр Загороднюк наголосив, що перехід стартував вже у січні-2020. Українська сторона під час контактів з представниками НАТО узгодила перші дорожні карти щодо реформування армійських порядків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?