Щодня ловлять людей: розкрито шокуючі факти про свавілля бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Щодня ловлять людей: розкрито шокуючі факти про свавілля бойовиків на Донбасі

Щодня ловлять людей: розкрито шокуючі факти про свавілля бойовиків на Донбасі
Джерело:  news.liga.net

Бойовики на окупованому Донбасі щодня ловлять людей. Шокуючі факти свавілля терористів розкрив звільнений з полону українець Максим Теорентер, який провів в полоні терористів чотири роки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на liga.net.

"Кожен день там (на території, захопленій російськими терористами, - ред.) ловлять людей. Жити людям неможливо. Всі незадоволені. Україна - це як Голлівуд! Ви не уявляєте ... Приїжджаєш сюди - ніби в Голлівуд потрапив", - розповів звільнений з полону українець.

Він підкреслив, що бойовики хочуть забрати в українців честь і свободу, за яку заручникам доводиться боротися щодня. За словами звільненого полоненого, в тій колонії, в якій тримали його, в заручниках у російських бойовиків ще знаходяться 15 українців - це тільки те, що він сам бачив і знає.

"Повірте, у нас хочуть забрати цю честь і цю свободу. Дуже складно там, нас там дуже не люблять", - підкреслив Теорентер.

Нагадаємо, напередодні відбувся великий обмін між Україною і бойовиками ОРДЛО, в рамках якого додому повернулися 76 українців. Ще п'ятеро звільнених з полону бойовиків українців заради своїх близьких залишилися на тимчасово окупованих територіях. Київ передав бойовикам 141 людини, але 14 з них відмовилися повертатися на територію ОРДЛО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС відреагували на рішення Зеленського передати бойовикам ОРДЛО в рамках обміну полоненими ексберкутівців, обвинувачених у вбивстві українців на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?