Щонайменше 120 людей загинули під час святкування Гелловіна у Сеулі
Категорія
Світ
Дата публікації

Щонайменше 120 людей загинули під час святкування Гелловіна у Сеулі

Щонайменше 120 людей загинули під час святкування Гелловіна у Сеулі
Джерело:  online.ua

Під час святкування Гелловіна в столиці Південної Кореї Сеулі загинули щонайменше 120 людей та 100 постраждали — все це сталося в тисняві.

Джерело:  Bloomberg

У Сеулі під час свята загинули десятки людей

За словами очільника сеульського пожежного департаменту Йонгсана Чхве Сон Бома, кількість загиблих може зрости, оскільки рятувальники продовжують доправляти поранених у лікарні по всьому Сеулу після тисняви в розважальному районі Ітхевон.

З коментарем також виступив представник корейського Національного пожежного агентства Чой Чхон Сік.

Він заявив, що, цілком можливо, що люди були задавлені на смерть після того, як великий натовп почав проштовхуватися вперед у вузькому провулку біля готелю "Гамільтон" - як відомо, це головне місце проведення вечірок у Сеулі.

Окрім того, наголошується, що понад 400 працівників швидкої допомоги та 140 автомобілів з усієї країни, включно з усім наявним у Сеулі персоналом, уже направили на вулиці для надання допомоги постраждалим.

Згідно з даними місцевих журналістів, понад 100 000 людей прийшли на вулиці Ітхевона на святкування Гелловіна. Що важливо розуміти, воно стало наймасштабнішим за останні роки після послаблення обмежень COVID-19 в останні місяці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?