Шерлок повертається: Warner Bros. готує неймовірний сюрприз для всіх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шерлок повертається: Warner Bros. готує неймовірний сюрприз для всіх фанатів

Шерлок повертається: Warner Bros. готує неймовірний сюрприз для всіх фанатів
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська кіностудія Warner Bros. готує для шанувальників новий приємний сюрприз - вона планує випустити чергову екранізацію про популярного детектива Шерлока Холмса. За попередніми даними, головну роль виконає голлівудський красень Роберт Дауні-молодший, який приміряв цей образ у 2009 та 2011 роках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "We Got This Covered".

Варто зазначити, що поки до великої прем'єри готується фільм з Робертом Дауні-молодшим "Подорож доктора Дулітла", однак в іноземних ЗМІ вже ширяться чутки про нові проєкти з його участю. На сайті повідомляється, що станом на грудень 2019 року студія Warner Bros. працює на розробкою продовження "Шерлока Холмса".

"До ролей планують повернути тих самих акторів, які засвітилися у двох попередніх картинах. Серед них – Роберт Дауні-молодший. Однак, чи бути четвертій частині "Шерлока Холмса" залежить саме від голлівудського актора. У разі його згоди, студія Warner Bros. одразу запустить проєкт у розробку, адже за словами представників, вони не збираються зупинятися на досягнутому", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в грудні 2021 року у світовому прокаті очікують на третю частину "Шерлока Холмса", однак не варто плутати цей проєкт з британським серіалом "Шерлок", де головну роль зіграв Бенедикт Камбербетч.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, "Джокер" побив світовий рекорд у кінематографі. Він став першим фільмом з рейтингом R, який зібрав понад один мільярд доларів у прокаті. Рейтинг не дозволяє відвідувати кінотеатр особам молодше 17 років без супроводу дорослих, що ускладнює отримання великих зборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?