Шевченко пророкують у тренери легендарного клубу замість іншого відомого колеги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко пророкують у тренери легендарного клубу замість іншого відомого колеги

Шевченко пророкують у тренери легендарного клубу замість іншого відомого колеги
Джерело:  online.ua

Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко може очолити штаб англійського клубу "Челсі". Наразі ним керує Френк Лемпард, однак він може залишити посаду через неефективну гру підопічних. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Le10sport.

За оприлюдненими подробицями, керівництво клубу передбачає заміну Лемпарда на іншого фахівця.

Останнього часу команда не показує жодної позитивної динаміки. Наприклад, серед останніх 7 матчів вона відзначилася лише єдиною перемогою.

Станом на початок 2021 року "Челсі" знаходиться на 8-й позиції в турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги.

Шевченко вже увійшов у так званий шорт-лист претендентів на посаду тренера. Ймовірно, Лемпард може покращити показники й тренуватиме гравців до кінця сезону 2020/21. Утім, тренер має вкрай погані особисті стосунки з окремими футболістами.

Слід нагадати, що Шевченко виходив на поле за "Челсі". Він прийшов туди з італійського "Мілану" та грав з 2006 до 2008 року. Його гра за англійців не відзначилася значними успіхами у порівнянні з кар'єрою в "Мілані". Наразі 14-річний син футболіста Крістофер виступає за академію "Челсі".

Це не перша інформація про ймовірне "працевлаштування" тренера української збірної. Раніше ширилися чутки про отримання пропозиції від згаданого "Мілану", однак Шевченко публічно відмовився від таких ідей та нагадав, що зосереджений на команді України.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники спортивного арбітражного суду в Лозанні зареєстрували позов від Української асоціації з футболу щодо скасованого матчу Ліги націй. Судова структура почала розгляд обставин, за яких УЄФА винесла вирок щодо технічної поразки України на користь Швейцарії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?