Суд зареєстрував позов про скандальний матч України проти Швейцарії. Чого вимагає УАФ від УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суд зареєстрував позов про скандальний матч України проти Швейцарії. Чого вимагає УАФ від УЄФА

Суд зареєстрував позов про скандальний матч України проти Швейцарії. Чого вимагає УАФ від УЄФА
Джерело:  online.ua

Представники спортивного арбітражного суду в Лозанні зареєстрували позов від Української асоціації з футболу щодо скасованого матчу Ліги націй. Судова структура почала розгляд обставин, за яких УЄФА винесла вирок щодо технічної поразки України на користь Швейцарії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт CAS.

За оприлюдненими даними, звернення зафіксували 11 грудня. Утім, наразі невідомо, коли саме остаточно винесуть рішення.

Українська сторона виступила з певними вимогами щодо вирішення суперечливої ситуації. УАФ визначила, що інцидент має два шляхи для вирішення: перенесення матчу та його реальне проведення, а також визначення переможця через жеребкування.

Наразі переможцем залишається Швейцарія, вона "перемогла" українську збірну 3:0 без виходу на поле. В середині листопада українці із тренерським штабом на чолі з Андрієм Шевченком прибули до кантону Люцерн, однак місцева влада відправила усіх на карантин через кілька позитивних тестів на COVID-19.

На поле наступного дня не випустили навіть футболістів з негативними результатами тестування, а матч пізніше визнали технічною поразкою України. Після повернення на батьківщину спортсмени пройшли ще одну перевірку, яка виявилася повністю негативною для всіх.

Що цікаво, швейцарська збірна жодного разу не обіграла українську. Попередній матч цього розіграшу Ліги націй завершився 2:1 на користь українців, однак саме швейцарці пройшли далі — завдяки рішенню УЄФА.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво "Динамо" планує провести низку трансферів під час зимової перерви у чемпіонатах України та Європи. Президент клубу Ігор Суркіс пояснив, що йдеться про оперативне підсилення команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?