Шевченко відверто висловився про зірваний матч України проти Швейцарії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко відверто висловився про зірваний матч України проти Швейцарії

Шевченко відверто висловився про зірваний матч України проти Швейцарії
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна зробила все, аби матч Ліги націй проти Швейцарії відбувся, наголосив головний тренер Андрій Шевченко. Він стверджує, що в цілому команда добре себе показала на турнірі такого рівня, особливо у наявних коронавірусних умовах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднене відео.

За словами наставника збірної, українська сторона чекає рішення УЄФА щодо скасованої гри.

"Ми були готові грати, у нас була достатня кількість гравців з негативними тестами для цього. Рішення ухвалювала влада Люцерна. Тепер будемо чекати рішення УЄФА. Ніякої нашої провини тут немає. Ми всі розуміли ситуацію, в яку потрапили. Останнє, що я міг собі уявити – що можуть скасувати матч", - наголосив Шевченко.

Водночас тренер наголосив, швейцарська влада неправильно зустрічала гостей, які прибули для проведення матчу, у цій ситуації була, на його думку, мінімальна повага.

"Дякую хлопцям за проявлену стійкість, за продемонстроване бажання, за ті вміння. Ми здобули 6 очок, граючи з найкращими командами світу. У нас були прекрасні матчі, я залишився дуже задоволений цим турніром і хлопцями. Дуже багато новачків зіграли на гідному рівні. Всім бажаю якнайшвидшого одужання", - додав він.

Шевченко резюмував, українська сторона зробила все для проведення гри. Наразі остаточне рішення залишилося за УЄФА.

Як повідомляв ONLINE.UA, збірна України через раптове скасування матчу Ліги націй проти Швейцарії залишила кантон Люцерн, де той мав би відбутися. Буквально дезорієнтована команда вирушила на батьківщину через невизначеність долі гри групового етапу.

У разі призначення Україні технічної поразки представники УАФ готуються звертатися із протестом, оскільки ніхто фактично не винен у зриві гри, причиною стала пандемія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?