Збірна України раптово повертається зі Швейцарії без матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України раптово повертається зі Швейцарії без матчу

Збірна України раптово повертається зі Швейцарії без матчу
Джерело:  online.ua

Збірна України через раптове скасування матчу Ліги націй проти Швейцарії залишила кантон Люцерн, де той мав би відбутися. Буквально дезорієнтована команда вирушила на батьківщину через невизначеність долі гри групового етапу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську федерацію футболу.

За оприлюдненими даними, футболістам довелося проводити час настільними іграми та переглядом розгрому Німеччини від Іспанії (6:0).

"Уранці збірна України прокинулася о 9-й за європейським часом і одразу ж відправилася на заключну сніданкову трапезу в ресторані готелю Radisson Blu. О 10.45 відбувся виїзд двох командних автобусів до аеропорту Цюриха. На 14.00 за Європою призначено виліт чартерного рейсу до Києва. Після приземлення в рідній столиці заключний у 2020 році збір синьо-жовтих буде завершено. Після прибуття до Борисполя всі члени української делегації здадуть ПЛР-тести у спеціально відведеному для цього приміщенні аеропорту", - наголосили в УАФ.

Нагадаємо, наразі УЄФА ще не вирішила, що робити із зірваним матчем. Українська та швейцарська сторона були готові проводити його за участю тих українців, що прибули та не мали позитивного тесту на коронавірусу.

Утім, влада кантону Люцерн не дозволила цього зробити.

У разі призначення Україні технічної поразки представники УАФ готуються звертатися із протестом, оскільки ніхто фактично не винен у зриві гри, причиною стала пандемія.

Як повідомляв ONLINE.UA, матч групового етапу ліги націй між Україною та Швейцарією залишається у підвішеному стані після несподіваного зриву 17 листопада. Швейцарські медіа спрогнозували кілька шляхів вирішення проблеми, які наразі склалися перед УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?