Шевченко виступив з новими претензіями через зірваний матч Швейцарія — Україна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко виступив з новими претензіями через зірваний матч Швейцарія — Україна

Шевченко виступив з новими претензіями через зірваний матч Швейцарія — Україна

Інцидент із зірваним через коронавірус матчем Швейцарія — Україна повинен завершитися чесно для обох сторін. Головний тренер збірної Андрій Шевченко вимагає проведення гри в одне з календарних "вікон", або ж визначення переможця жеребом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Великий футбол".

За словами наставника, українська сторона представила спеціальній комісії дуже сильні докази, які не залишають підстав для технічної поразки.

"Я трохи вивчив інцидент з повторними позитивними тестами Мораєса і Кривцова. У людей, які перехворіли, ще може залишатися вірус, але він уже мертвий. Вони не можуть нікого інфікувати, але тест показує цей вірус. Тому такі тести називають хибно позитивними. Але про це говорили тільки на наступний день. У день гри інформація була надана по-іншому", _ зауважив тренер.

Він звернув увагу, що в Німеччині був схожий епізод, однак після годинної паузи футболістів допустили до пресконференції та роздягалень, їм надали все для комфортного самопочуття. Водночас швейцарська сторона не організувала подібний рівень.

Шевченко стверджує, збірна мала достатньо гравців для матчу навіть після вилучення людей з позитивними тестами.

"УЄФА має визначитися для себе. Якщо є дати для перегравання, це був би найкращий варіант. Матч повинен бути зіграний з точки зору фейр-плей. Весь сенс у цьому – доля матчу має вирішитись у грі. Якщо для цього немає вільного часу, для цього є інші механізми. Але про технічну поразку однієї чи іншої команди мови не може бути. Ані Україна, ані Швейцарія не повинні отримати технічну поразку. Це буде неправильно", - наголосив наставник команди.

Як повідомляв ONLINE.UA, футболісти української збірної пройшли тестування на коронавірус COVID-19 після прибуття зі Швейцарії, де місцева влада не допустила команду до поля. Результати виявилися негативними, хоча саме через нібито інфекцію у команді зірвався матч Ліги націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?