Шмигаль допустив введення повноцінного карантину на Новий рік
Категорія
Політика
Дата публікації

Шмигаль допустив введення повноцінного карантину на Новий рік

Шмигаль допустив введення повноцінного карантину на Новий рік
Джерело:  online.ua

У Кабінеті міністрів наразі обговорюють карантинні обмеження, які будуть чинними у період різдвяних та новорічних свят. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, обговорюється навіть введення жорстких заходів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядове засідання у середу, 25 листопада.

За його словами, у грудні влада оцінюватиме ефективність наявних обмежень та вже ухвалить рішення на основі таких висновків.

"Ми готуємось до всіх можливих сценаріїв, включаючи до введення карантину на зимові свята. Наразі вся країна у "помаранчевій" зоні, діє карантин вихідного дня і це зважена альтернатива карантину вихідного дня", - оголосив Шмигаль.

Також він зауважив, прямо про посилення карантину не йдеться, однак подібні потенційні плани не приховуються.

"Уряд не приховує та говорить відкрито, що ми розробляємо план реагування на випадок погіршення ситуації. Бо наші кроки мають бути зрозумілими та передбачуваними для людей та бізнесу", - цитує Шмигаля його пресслужба.

Нагадаємо, станом на ранок 25 листопада по всій Україні виявили 661 858 діагнозів коронавірусу COVID-19, за підсумками попередньої доби нових з них 13 882.

Наразі чинний лише карантин вихідного дня, який обмежує гастрономічні, розважальні, культурні заклади на вікендах.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль виступив з важливим оголошенням. Він пообіцяв усім українцям, що Міністерство економіки уже цього тижня постарається допрацювати показники з підтримки окремих галузей, які постраждали через запровадження карантинних обмежень, зокрема, карантину вихідного дня.

Також Шмигаль звернув увагу на те, що минулого тижня за дорученням президента уряд розробив план дій з підтримки бізнесу та окремих галузей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?