Шокуюча статистика: скільки українців були без роботи останнім часом
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокуюча статистика: скільки українців були без роботи останнім часом

Шокуюча статистика: скільки українців були без роботи останнім часом
Джерело:  online.ua

Протягом останніх трьох років 31% українців більше трьох місяців не мали роботи або шукали її, тоді як 64% українців в такій ситуації не були. Це підтверджують дані опитування компанії Research & Branding Group, опубліковані в неділю, 3 листопада.

Варто зазначити, що частіше за інших вікових категорій в ситуації безробіття опинялася молодь до 30 років, сільські жителі, а також жителі західних і південних областей. Також відомо, що переважна більшість українців (86%) в даний час не займаються пошуком роботи, тоді як шукають роботу 14% жителів країни.

"Частка зайнятих пошуком роботи трохи більше серед чоловіків, ніж серед жінок, а також серед українців до 40 років. Залежно від місцевості і регіону проживання трохи більше пошуком роботи зайняті сільські жителі, а також жителі Півдня і особливо Заходу України", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що опитування проводилося в період з 7 по 16 вересня 2019 року серед 2001 респондента по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Також вказано, що метод опитування - особисте формалізоване інтерв'ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки - 2,2%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МОН визнали, що в Держбюджеті-2020 не передбачено підвищення зарплат педагогам. У проєкті, який був прийнятий в першому читанні, зарплати вчителям залишаються на рівні 2019 року. Але в міністерстві працюють над тим, щоб до фінального прийняття Держбюджету туди були внесені правки щодо підвищення заробітних плат вчителям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?