Шольц, Макрон та Драгі прибули в Ірпінь — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шольц, Макрон та Драгі прибули в Ірпінь — відео

Шольц, Макрон та Драгі прибули в Ірпінь — відео
Джерело:  online.ua

16 червня лідери Франції, Німеччини та Італії Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Маріо Драгі прибули в Ірпінь, щоб на власні очі побачити руйнування, які залишили солдати Російської Федерації.

Джерело: Твіттер-сторінка BFM TV, Фейсбук-сторінка Мирослави Гонгадзе

В Ірпінь приїхали Макрон, Шольц та Драгі

Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Маріо Драгі в оточенні кількох команд охоронців, військових та журналістів пройшли вулицями міста, де 75% будівель було пошкоджено в результаті вторгнення російських загарбників.

Не можна також не згадати про те, що до тріо приєднався президент Румунії Клаус Йоганніс, який прибув до української столиці окремо. Згідно з останніми даними, політиків супроводжує міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Німецький лідер Олаф Шольц на початку візиту запевнив Україну у постійній повній підтримці у боротьбі з російськими загарблниками.

Як стверджує радник очільника МВС Віктор Андрусів, головною ціллю візиту європейських лідерів також є прохання до команди Зеленського повернутись до переговорів з офіційною Москвою.

За моєю інформацією Макрон, Шольц і Драгі везуть нам кандидатство в ЄС і... прохання повернутися в переговорний процес з Путіним, — заявляє Андрусів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?